MikroTiK CCR1009-8G-1S+PC, Ağ yönetmi için özel tasarlanmış 9 Çekirdekli tilera işlemcisi, 1GB DDR3 800 MHz Ram, 1 adet 10 gigabit destekli SFP+ portu, 1 Adet 1.25G SFP portu ve iki ayrı ethernet kontrolcüsü tarafından yönetilen 8 adet gigabit ethernet portu ile düşük maliyet oranlarında yüksek performans sunmaktadır. Orta ölçekli ağ yönetimi için benzersiz bir şekilde tasarlanmış teknik donanımına hayat veren 64 bit mimarisi için yeniden tasarlanmış RouterOS işletim sistemi ile ağ yönetiminizi hiç olmadığı kadar esnek hale getirebilirsiniz.
Cihaz sunduğu yazılım ve donanım özellikleri ile aynı anda 800+ aktif kullanıcılı ağ yapılarının Dinamik yönlendirme, Hotspot, PPPoE, Firewall, LOG,MPLS, Gelişmiş QoS, Yük Dengeleme (Load Balancing), Bonding, VPN,BGP,OSPF gibi ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir.
Ürün üzerine konumlandırılmış Dokunmatik LCD panel sayesinde cihazınızın genel kullanım / Port bazlı data kullanım / bant genişliği / aktif kullanım (Uptime) , Depolama alan bilgisi, İşlemci ve Ram kulanımı, Cihaz sıcaklığı, İşlemci sıcaklığı Besleme voltajı, Güç tüketimi, Fan devir verilerine ulaşabilir, sistem loglarını görüntüleyebilir ,Cİhazı yeniden başlatabilir veya fabrika ayarlarına çevirebilirsiniz.
Ayrıca cihaz üzerinde bulunan MicroUSB portuna bağlayacağınız 3G / LTE USB moemler ile hat yedekleme yapılabilir ya da bağladığınız harici disk veya USB Flash diskinizi ağ üzerinde dosya sunucusu olarak kullanabilirsiniz
Ürün kodu | CCR1009-8G-1S+PC |
İşlemci frekansı | 1 GHz |
Çekirdek sayısı | 9 |
RAM | 2GB |
SFP+ portu | 1 Adet |
SFP Portu | 1 Adet |
Mimari | TILE |
Ethernet portu | 8 adet Gigabit ethernet |
USB desteği | 1 Adet Micro USB |
Besleme türü | Power jak |
POE besleme desteği | var |
Çalışma voltaj aralığı | 14V - 57V |
Voltaj monitörü | Var |
İşlemci sıcaklık monitörü | Var |
Ölçüler | 272x190x47mm |
İşletim sistemi | RouterOS |
Çalışma sıcaklığı | -20° - +60° |
Lisans seviyesi | Level 6 |
İşlemci modeli | TLR4-00980CG-10CE-A3a |
En fazla güç tüketimi | 30 W |
Seri port | 1 adet RS232 |